Elite Hotels Hagaplan

Elite Hotels öppnar sitt sjunde hotell i Stockholm vid Hagaplan

Det nya Elite-hotellet kommer att ligga i en helt nyproducerade fastighet i en av Stockholms mest expansiva stadsdelar. Hotellet kommer att hålla Elite Hotels höga standard och bjuda på en totalupplevelse för gäster och besökare.

Med en ny tunnelbanelinje och stora investeringar i infrastruktur kommer detta område att vävas tätare samman med Stockholms innerstad. Hotellet kommer att erbjuda logi, konferens och restauranger för inresta såväl som boende i området och öppnar i slutet av 2017.

– Vårt hotell vid Hagaplan kommer att utgöra ett bra komplement till våra sex befintliga Stockholmshotell. I sann Elite Hotels-anda skapar vi ett fullservicehotell med högsta standard. Utöver hotellgäster och boende i området så är det min förhoppning att även de som arbetar i och runt Hagastaden kommer att ha stor glädje av vår satsning, säger Bicky Chakraborty, VD och ägare av Elite Hotels.

Byggnaden, som uppförs av Skanska, har en bruttoyta på 16 200 kvm fördelat på 16 våningar varav 11 stycken upptas av hotellet. I entréplan blir det ett dynamiskt och levande lounge-område med en rymlig restaurang samt bar för upp till 160 gäster. En generös konferensavdelning med 11 mötesrum och kapacitet för upp till 84 personer byggs på första våningsplan. På våning 7–15 blir det hotellrum med fin utsikt. Området kring Hagaplan är en snabbt växande och en mycket expansiv del av Stockholm där 6 000 nya bostäder kommer att uppföras och 50 000 personer kommer att ha sin arbetsplats. Byggnationerna i Hagaplan är långsiktigt och hela området beräknas vara helt avslutade 2025.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.