Idol

Idol direktsänds från Stockholmsmässan i Älvsjö

Idolerna har flyttat in på Scandic Talk och kommer där ladda batterierna inför veckofinalerna. Scandic Talk ligger vägg i vägg med Stockholmsmässan vilket är en bidragande orsak till att man valt Scandic som hotellpartner i kombination med hotellets erbjudande.

Idol är ett av Sveriges mest populära tv-program och beskrivs ofta som Sveriges största musiktävling. Det populära programmet har fött fram stjärnor som Darin, Loreen, Måns Zelmerlöw, Agnes, Amanda Jenssen, Danny Saucedo och Tove Styrke.

– Vi är mycket nöjda med vårt val av hotelleverantör. Efter flera års samarbete har vi tillsammans tagit samarbetet till en högre nivå då Scandic valt att gå in som Stolt Partner. Scandic erbjuder perfekta förutsättningar för våra Idoler. Vi ser fram emot hösten med Scandic och det vet vi våra Idoler också gör, säger Tess Modig, Kommersiell Projektledare IDOL TV4-GRUPPEN.

– Vi är glada över att få förtroendet att ha idolerna boende hos oss. Det är roligt att hotellet får lite stjärnglans under hösten och vi ska göra allt vi kan för att ge deltagarna en lugn och avkopplande hotellvistelse hos oss, säger Susanne Bjuhr, Hotelldirektör på Scandic Talk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.