Ving kryssningspaket

Karibien är det överlägset populäraste kryssningsområdet

Karibien är det överlägset populäraste kryssningsområdet och står för 70 procent av de kryssningar som bokas hos Ving. Såväl kryssningar i östra och västra Karibien som utgår från Fort Lauderdale och Miami är mycket efterfrågade. Nyligen lanserades även kryssningar från Puerto Rico där en veckas sol och bad på Puerto Rico kombineras med en veckas kryssning. Redan från start har denna kryssning bokat mycket bra.

Från att först ha haft två rederier i programmet, Royal Caribbean International och Celebrity Cruises, inledde Ving i somras även ett samarbete med Costa Cruises. Detta har inte bara gjort att utbudet av fartyg ökat utan även antalet kryssningsrutter i nya områden som Indiska oceanen och Dubai.

– Det har verkligen gått upp för svenskarna vilken spännande reseform kryssningar är och vi har redan haft kunder som kryssat och fått blodad tand. Ving är fortfarande så gott som ensamma på marknaden om att kunna erbjuda ett så smidigt bokningsflöde på webben och eftersom vi paketerat allt gör vi det enkelt för kunden, vilket har visat sig vara ett framgångsrecept, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

I Vings kryssningsprogram finns nu totalt 3 rederier, nära 30 fartyg och cirka 80 kryssningsrutter i 4 olika områden att välja mellan. Samtliga kryssningar paketeras med flyg och en eller flera hotellnätter på avreseorten i anslutning till kryssningen.

Källa: Ving

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.