Magnus Jägerskog

Magnus Jägerskog efterträder Kattis Ahlström i rollen som generalsekreterare på Bris

Magnus själv är glad och tacksam för förtroendet men är samtidigt väldigt ödmjuk inför uppgiften. Några av Magnus främsta uppdrag som generalsekreterare blir att synliggöra organisationens alla verksamhetsdelar och säkerställa en långsiktig finansiell stabilitet. Han ska också utveckla det strategiska arbetet för att tydligare positionera Bris som Sveriges främsta barnrättsorganisation.

– Vi har haft många starka kandidater att välja mellan och det var Magnus tidigare erfarenheter som ledare, både inom IQ och Friends, som gjorde honom till det självklara valet för oss. Att han dessutom har stor kunskap i att driva opinion kring värdebaserade frågor och att jobba långsiktigt med attitydförändringar ser vi som ett stort plus, säger Ulf Spendrup, styrelseordförande på Bris.

– Bris medarbetare har så mycket viktig kunskap som jag vill lära mig av och lyfta fram. Det viktigaste enligt mig är att vi tillsammans står upp för alla barns lika rätt, gör allt i vår makt för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för barn och unga i Sverige och fortsätter vara organisationen som finns där när ingen annan lyssnar, säger Magnus Jägerskog.

Några av Magnus främsta uppdrag som generalsekreterare blir att synliggöra organisationens alla verksamhetsdelar och säkerställa en långsiktig finansiell stabilitet. Han ska också utveckla det strategiska arbetet för att tydligare positionera Bris som Sveriges främsta barnrättsorganisation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.