NOVASOL

Semesterhusförmedlaren NOVASOL utökar sitt utbud på Irland

De senaste åren har NOVASOL satsat stort på att expandera sin verksamhet. Länderna blir fler och fler. På bara några år har företaget gått från att ha semesterhus i 21 länder till 29 länder i Europa.

– Vi vill kunna erbjuda våra gäster exakt vad de efterfrågar. Storbritannien och Irland var två önskade destinationer som vi vill satsa på, säger Torbjörn Fredman, Nordenchef på Novasol.

De två senaste tillskotten är Storbritannien och Irland. Novasols systerföretag cottages4you och Hoseason har gjort det möjligt för företaget att erbjuda semesterhus i dessa två länder. För den som vill ha en lite annorlunda semester finns det möjlighet att hyra semesterboenden i form av båtar i både Storbritannien och Irland. Väl där kan man hyra en bil för att utöka aktiviteterna på semestern. På Irland kan man söka efter hyrbilar hos www.hyrabilirland.se. De har fokus på att hitta bra priser på bilar över hela ön. Alla Novasols stugor har hög standard och många av de stugor som hyrs ut i Storbritannien och på Irland har det där lilla extra som inomhuspool, utomhuspool eller braskamin. Flera av stugorna har promenadstråk precis utanför dörren och ligger i byar med närhet till klassiska pubar.

– Med ett semesterhus kommer man närmare landet och får en mer genuin känsla för livet som pågår där. Man får uppleva Storbritannien och Irland ”på riktigt” när man hyr hus, säger Torbjörn Fredman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.