Svensk mästare i Poker Online 2015 på Svenska Spel blev Tobias Garp

Poker-SM Online avslutade mästerskapsmånaden med Main Event där 2 370 förväntansfulla spelare gjorde upp om mästartiteln och ett förstapris på 1 081 431 kronor. Vinstpotten var i år hela 4 621 500 kronor. Snabbt spelades tävlingen ner till ett finalbord med tio finalister, där det fanns flera kända namn med både SM- och DM-titlar.

– Jag hade ganska bra koll på de flesta då jag hade spelat med dem under dag två. Vi hade alla ganska djupa stackar, så jag försökte bara ta det lugnt och inte göra något dumt, förklarar ”Garpen”.

Under lördagskvällen korades vinnaren i den rutinerade pokerspelaren Tobias Garp, 27 år från Stockholm, som med en makalös finalhand kunde ta hem karriärens största vinst. En annan duktig spelare är Christian Jeppsson, som länge varit med högt upp på PocketFives ranking, allt enligt snabbval.se. Christian Jeppsson är också en av de tio spelare i världen som spelat in mest prispengar på pokerturneringar.

– Vilken fajt det blev. Det är enormt kul att vinna och jag måste ranka vinsten som den största i min karriär. Nu känns det lite tomt efter att ha spelat ett par dagar, så nu får man väl ta tag i sakerna här hemma igen som att städa och andra vardagsbestyr, berättar en omtumlad vinnare till Svenska Spel.

Sista handen blev en klassiker där ”Garpen” synade med sina knektar ner en mäktig all in och fick möta ”IASIP”s ess och drottning. På floppen kom ett ess, och turn bjöd på ytterligare ett ess, vilket var på väg att för första gången på finalbordet förpassa ”Garpen” till att bli shortstack. Som sista kort, på Rivern, kom en knekt vilket gjorde att ”Garpen” med en kåk tog hem potten och SM-titeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.