Vägarnas största drivmedelsrabatt via Preem MasterCard

Preems nya kort har en rad fördelar exempelvis ingen årsavgift, tankafelförsäkring och en tillgodoränta på 1,6 procent. Kortet gäller på cirka 34 miljoner inköpsställen världen över och ger 1 % bonus på externa köp.

Bonusen gäller från första köp, så man behöver alltså inte handla för ett visst belopp innan bonusen börjar gälla. Preems nya MasterCardkort är ett betal- och kreditkort och ges ut i samarbete med Ikano Bank. Det går att göra delbetalningar med kortet för den som önskar och man kan alltid välja en ränte- och avgiftsfri inköpsmånad.

– Idag föredrar väldigt många att betala med kort för att det är enkelt, smidigt och ger en flexibilitet. Vi på Preem arbetar ständigt med att förbättra våra erbjudanden och produkter. Därför känns det mycket glädjande att vi nu kan lansera ett betalkort som ligger längst fram i utvecklingen och som ger vägarnas största drivmedelsrabatt. Vi tror det blir uppskattat och vi kommer dessutom att knyta bra erbjudande från vårt eget sortiment till kortet, säger Dan Lundman, Chef för Preems kortprodukter.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.